Home
Namen
Tube
Contact
Login

De Chihuahua

Ingezonden boek ” De Chihuahua “

 

Wij geven auteurs graag de kans om hun boek
bij ons te promoten.

Uw boek ook hier laat het ons weten !

De Chihuahua

Informatief kan ook leuk zijn, dat is het motto van Cindy Schwering. Deze dierenliefhebster maakt graag boeken die anders zijn dan anders. Dat geldt zeker ook voor deze titel, waarin het kleinste rashondje ter wereld centraal staat: de Chihuahua. Het boek bevat veel praktische informatie, zoals een handig overzicht van de verschillende mijlpalen die een Chihuahuapup het eerste jaar doormaakt.

boek OS-De-Chihuahua

Daarnaast komen vanzelfsprekend alle relevante onderwerpen aan bod. De geschiedenis van dit rashondje, het karakter en het uiterlijk, de socialisatie, de opvoeding, voeding, verzorging, gezondheid en zelfs het fokken en tentoonstellen passeren de revue.

Toch is het boek allerminst een brei aan informatie. De teksten lezen makkelijk weg en zijn voorzien van bijzonder mooie foto’s. Ook aan de vormgeving is opvallend veel aandacht besteed. Het boek is in de eerste plaats een onmisbare handleiding voor de (toekomstige) Chihuahua-eigenaar, maar zeker ook een lust voor het oog!

Het boek De Chihuahua is voorzien van een degelijke harde kaft, telt 120 pagina’s en is vanzelfsprekend volledig in kleur. Het boek kost € 16,95 en is in enkele muisklikken te bestellen op www.dierenboekenbestellen.nl (gratis verzending).

Dit is een bericht uit category: Boeken Honden
Plaatsing datum: 1 juni 2012

Geef een reactie

Wij waarderen u ongezouten mening !!!
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


binnen