Home
Namen
Tube
Contact
Login

Het complete chihuahua boek

Het complete chihuahua boek

 


Wil Jij Snel en Gemakkelijk
De Perfecte Chihuahua Hebben ?

Gezond, gelukkig en goed opgevoed, zonder dat je een vermogen hoeft uit te geven aan trainingen en zonder uren van verzorging?

GRATIS boek onthuld hoe JIJ snel en makkelijk een chihuahua kunt hebben die nooit meer aan de lijn trekt, onnodig plast, continu opspringt, eindeloos blaft

Het boek “Het Complete Handboek Voor De Perfecte Chihuahua” van Peter Plasman is een echte aanrader

boek OS-De-Chihuahua

Om u een idee te geven hier een stukje uit het boek:

Hoe Voorkom Je Dat Je Chihuahua Opspringt Tegen Mensen

Veel mensen vinden het leuk als hun chihuahua ter begroeting enthousiast tegen hen opspringt als ze thuiskomen. Wanneer hij echter in het park met modderpootjes tegen vreemden opspringt, zijn ze daar helemaal niet blij mee. Toch heeft je chihuahua er in beide gevallen dezelfde bedoeling mee. Hij wil graag aan iemands gezicht snuffelen om snuit-snuitcontact te hebben. Hij zal niet begrijpen dat hij in het eerste geval niet gestraft wordt en in het tweede wél.

Nu is een chihuahua geen grote, zware hond die mensen zal doen omvallen als hij tegen hen opspringt. Wanneer je echter niet wilt dat hij dat in al zijn enthousiasme doet, kun je hem het proberen af te leren door altijd te knielen terwijl je hem begroet. Vraag anderen hetzelfde te doen, als zij daar tenminste toe in staat zijn. Beloon hem alleen als hij met vier poten op de grond blijft staan.

Een andere manier om het opspringen af te leren is je chihuahua helemaal te negeren. Geef hem geen enkele vorm van aandacht, dus zeg ook geen “nee” en maak geen oogcontact. Zodra hij rustig is, kun je hem aanhalen, begroeten en belonen. Als hij weer begint op te springen, draai je weer van hem weg. Vraag je visite je chihuahua pas te begroeten als hij rustig is.

Je kunt ook je chihuahua het commando “zit” laten uitvoeren bij het begroeten. Oefen dit met een helper die de bezoeker speelt. Als de hond tegen hem of haar opspringt, draait de helper zich om. Op dat moment geef jij hem het commando ”zit”. Gaat je chihuahua netjes zitten, dan wordt hij door de helper beloond met iets lekkers. Springt hij opnieuw op, dan krijgt hij niets en oefen je opnieuw. Op den duur zal hij snappen dat het veel meer loont om te gaan zitten dan om tegen mensen op te springen. Je kunt in de hal een potje hondensnoepjes neerzetten die je bezoekers aan je chihuahua laat geven. Overigens kan hij ook best eens worden beloond met alleen een aai over zijn kopje of borst.

Het complete handboek voor de opvoeding training en verzorging van een chihuahua kost € 27.00 en is hier te bestellen.

Dit is een bericht uit category: Boeken Honden
Plaatsing datum: 5 april 2013

Geef een reactie

Wij waarderen u ongezouten mening !!!
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


binnen