Home
Namen
Tube
Contact
Login

Honden Namen

Honden en puppy namen.

Zo gauw je heb besloten om “hond of puppy” te nemen begint meteen het plezier.

Je gaat internet af om hondenfokker of kennels te zoeken voor puppies, marktplaats en asielen zijn ook erg populair om een hond of puppy te vinden.

Bent u op zoek naar een gratis hond dan is misschien de supermarkt een aangewezen plaats, daar worden vaak gratis puppies aangeboden op het zoekers bord, maar internet staat er ook vol mee.

Een geschikte naam voor je hond, reu of puppies zoeken is ook erg leuk.

Klik hier voor de database met allemaal leuke, grappige of stoere honden namen.

naam hond zorro
Hondennaam Zorro

Probeer een naam voor je hond te vinden die bij hem of haar past, een klein schutterig puppy met de naam “Zorro” is niet helemaal een match. De toonval is ook erg belangrijk bij het kiezen van een naam. De hond of puppy zal veel eerder reageren op Bagoes wat hoog en vriendelijk klinkt dan Eikel wat laag en donderend geluid geeft.

Op internet kan je heel veel namen vinden kijk maar op “Google” je kan de volgende zoek woorden gebruiken om namen voor hond, reu of puppies te vinden:

  • honden naam
  • stoere honden namen
  • honden namen reu
  • honden naam teef
  • stoere honden naam
  • honde namen
  • naam hond

Bij aanschaf van een hond is de volgende lijst erg belangrijk:

Laat uw hond / puppy chippen of een honden naam plaatje beide hebben zo zijn eigen voordelen. Een chip is permanent uw hond of puppy zal door de dierenarts of dieren ambulance u als eigenaar zien.
Een hondenaamplaatje met uw adres of telefoonnummer is makkelijk als iemand u hond vindt. De honden naam plaatjes zijn voor het volle adres te klein maar postcode / huisnummer en/ of telefoonnummer zijn voldoende, en een ieder kan dan zien van wie de hond of puppy is.

Uw hond moet ook langs de dieren arts om hem even te laten nakijken en de juiste honden vaccinatie te krijgen. Aanschaf van de benodigde om uw hond / puppies meteen thuis te laten voelen zoals hondenmand, eten en drinkbakken en een riem om hem uit te laten. Droog en / of nat hondenvoer en niet vergeten een lekkere kluif wie wil hem of haar nou niet verwennen.

En natuurlijk de honden speeltjes vooral puppies kunnen niet zonder.

Dit is een bericht uit category: Honden
Plaatsing datum: 28 juli 2012

1 Reacties op "Honden Namen"


Aram
05:47 woensdag 03 maart 2014

Halo ik ben aram ik wil die hond omdat ik die hond heel schatig isGeef een reactie

Wij waarderen u ongezouten mening !!!
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


binnen