Home
Namen
Tube
Contact
Login

Spy in the Jungle

Fantastische natuur documentaire over een tijger en haar welpen

David Attenborough vertelt het leven van vier groeiende tijgerwelpjes op een niet gebruikelijke wijze namelijk, met behulp van beeldmateriaal verzameld door verborgen-camera-dragende olifanten. Er is een intiem portret van tijgers gefilmd wat nooit eerder op deze manier is vertoont.

De jongeren groeien snel en zijn ze geheel afhankelijk van melk en vlees van hun moeder die voor hun moet zorgen. Gelukkig, de tijgerin is een ervaren jager.

tiger-spy-in-the-jungle
Hun imposante vader, houdt zijn afstand, maar helpt om zijn kwetsbare nakomelingen te beschermen tegen malafide mannelijke tijgers en luipaarden. De halfvolwassen jongen leren jagen en vaardigheden die ze nodig hebben als volwassenen.

De camera’s geven ook inzicht in de werelden van andere dieren, met luipaarden die een reële bedreiging zijn voor de opgroeiende jongen. Een waterput is een magneet op allerijl dieren om af te koelen op een stomende hete dag laat de spy-cams een hele reeks van dieren in het bos zien, met inbegrip van wilde zwijnen en lippenberen.

Hun grootste uitdaging is leren te jagen voor zichzelf, waar hun moeder al snel haar geduld verliest. Veel dieren zullen hun opwachting maken, waaronder een onweerstaanbare jakhalzen familie die het hoofd moet bieden aan de tijger familie als deze hun achtertuinbinnendringt, en een kudde van pauwen, die de tijgers plagen door het spelen van een spel van DARE.

Bron:
Dit is weer een fantastische documentaire uit de stal van BBC
BBC Spy in the Jungle documentaire

Deel 1 part 1/4
De tijgerin heeft haar pootjes vol met de vier 10-dagen oude jongen, haar eerste nestje

Deel 1 part 2/4

Deel 1 part 3/4

Deel 1 part 4/4

Deel 2 part 1/4
De jongen zijn nu half-volwassen en zeer speels, en gaan de vaardigheden aanleren die ze nodig hebben als volwassenen

Deel 2 part 2/4

Deel 2 part 3/4

Deel 2 part 4/4

Deel 3 part 1/4
De jongen zijn nu 1,5 jaar oud en leren te jagen voor zichzelf

Deel 3 part 2/4

Deel 3 part 3/4

Deel 3 part 4/4

Dit is een bericht uit category: Documentaire Wildlife
Plaatsing datum: 21 februari 2012

Geef een reactie

Wij waarderen u ongezouten mening !!!
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


binnen